Menu

KNS Slagerspassie hoogwaardige web applicatie

Met gepaste trots presenteren wij slagerspassie.nl – een innovatieve web applicatie die een inspiratieomgeving vormt voor iedereen die werkzaam is in de slagerij branche.

Slagerspassie geeft een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping.

Drie onderdelen zijn kenmerkend voor Slagerspassie:

1. Digitale artikelen en magazines met tekst, foto’s, films, strips en polls over verschillende onderwerpen ter inspiratie. Gebruikers kunnen hierop reageren, waardoor interactie ontstaat. De magazines en artikelen gaan over alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, sociale onderwerpen en sturen op cijfers komen aan bod. De komende jaren worden nieuwe onderwerpen toegevoegd, zodat Slagerspassie inspiratie blijft bieden.

2. Mediabibliotheek, waarin allerlei foto’s en films uit de inspiratieomgeving te bekijken zijn. Daarnaast kunnen gebruikers zelf films en foto’s uploaden en zo hun eigen ideeën delen.

3. Bedrijvenpagina: door dit onderdeel kunnen gebruikers een netwerk binnen de branche opbouwen, zodat ze activiteiten van mensen in hun netwerk kunnen volgen en in gesprek kunnen gaan over het vak.

Hoogwaardige techniek – voor desktop, tablet en mobiel

Om een zo intuïtief én interactief mogelijke gebruikservaring te bieden, bevat de applicatie buitengewoon veel dynamische elementen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste mogelijkheden die de webbrowsers op dit moment bieden. Om het geheel volledig compatible te maken voor tablet en mobiel gebruik, is alle frond-end codering in dynamisch HTML5 geprogrammeerd.

Daar menig gewenst functie tot voorkort alleen met flash realiseerbaar was, vormde dit voor onze ontwikkelaars een extra (mooie) uitdaging om hieraan een invulling te geven met Java Script en HTML5.

Het systeem is tevens voorzien van een zeer uitgebreid content management systeem – dat volledige beheer van de applicatie, de gebruikers en de inhoud mogelijk maakt.

Winnaar bronzen award international E-learning Awards

De digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche is bij de international E-leaning Awards in Londen uitgeroepen tot winnaar van de bronzen award in de categorie ‘Best use of social and collaborative technologies for learning’.

Slagerspassie, een andere kijk op je vak!

Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en wensen iedereen werkzaam in de slagerijbranche veel plezier én inspiratie toe met deze mooie applicatie: www.slagerspassie.nl!

Slagerspassie geeft jou een andere kijk op je vak en biedt je daarmee:
 

 - inspiratie
 - verrijking

 - beleving
 - verdieping

Vergelijkbare cases
  • EKRIS BMWOnderdelen webshop
  • VCK TravelMijn Cruise web applicatie
  • Search LabappApplicatie voor controle na asbest-sanering
  • KVK ExranetDocument share portal
  • Abbott Diabetes CareIntroductie FreeStyle Libre

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wij kunnen ook uw organisatie nog beter laten presteren met slimme concepten, state-of-the-art-sites, innovatieve apps, effectieve campagnes en meer.

We nemen graag de mogelijkheden met u door. Natuurlijk geheel vrijblijvend. En met koffie, thee en koek!

Vul onderstaand formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Croy 9B
5653 LC Eindhoven
T +31(0)40 236 90 82
F +31(0)40 236 90 83
E info@connexx.nl
Vul hier uw naam in
Vul hier uw e-mail adres of telefoon nummer in
Vul hier de naam van uw organisatie in
Het formulier is succesvol verzonden.
Indien nodig nemen wij z.s.m. contact met u op.

Meld je aan voor
onze nieuwsbrief.
En blijf op de hoogte
van de laatste
ontwikkelingen!